[ صفحه اصلي ] - [ ] - [ عناوين کل اخبار ] - [ نسخه چاپي ] - [ نمايش خبر ] -
سرويس:
۱۳۸۴ چهارشنبه ۲۲ تیر
2008-Aug-29
09:45:15
724: کد خبر
آناناس هم خاصيت ضدسرطاني دارد
خبرگزاري دانشجويان ايران -واحد علوم پزشکی تهران

خبرگزاري دانشجويان ايران – واحد علوم پزشكي تهران
سرويس بهداشت و درمان

دانشمندان از كشف عامل قدرتمند ضدسرطاني در مولكولهاي آناناس خبر دادند كه نويدبخش ساخت دارويي جديد براي مقابله با بيماري مهلك سرطان است.
به گزارش ايسنا واحد علوم پزشكي تهران به نقل از خبرگزاري فرانسه، پژوهشگران در استراليا با تحقيق بر روي دو ملكول بروملين كه از دم آناناس بدست مي آيد و براي نرم كردن گوشت و رنگ كردن چرم استفاده مي شود پي به خاصيت ضدسرطاني آناناس بردند.
يكي از اين دو ملكول به نام CCZ سيستم ايمني بدن انسان را تحريك و سلولهاي سرطاني را نابود مي كند و سلول دوم كه CCS نام دارد نوعي پروتئين به نام ريالRIS را كه در 30 درصد انواع سرطان ها نقش دارد متوقف و مسدود مي كند.
محققان با تحقيق بر روي آناناس و كشف دو پروتئين CCZ و CCS دريافتند كه آناناس قادر است از رشد گروه عظيمي از غدد سرطاني از جمله تومورهاي سينه، ريه، روده، تخمدان جلوگيري كند.
انتهاي پيام

کد خبر : 724
[ صفحه اصلي ] - [ ] - [ عناوين کل اخبار ] - [ نسخه چاپي ] - [ نمايش خبر ] -
ارسال خبر به دیگران
آدرس ایمیل گیرنده را وارد کنید:

آدرس ایمیل خود را وارد کنید:

می توانید به این ایمیل یک پیام هم اضافه کنید (اختیاری):


کلیه حقوق این سایت برای خبرگزاری دانشجویان (ایسنا) دانشگاه علوم پزشکی تهران محفوظ است.